Answer:
Because you can be easily discouraged to not do your goal if you say that you can't do it so you have to motivate yourself.
Explanation:
<span>Because the information about Thurgood Marshall features his timeline and the desegregation cases themselves aren't necessarily "general knowledge" because although someone may be familiar with Marshall's name, they won't necessarily be familiar with the specific contributions, this fact would need citation.</span>
Answer:
Agnostic means to believe in a higher power, but not one that necessarily coincides with a specific religion. It is not atheism and it is not theism. It is believing that there is something there (that could be a god(s)), so to speak.
Answer: History is develop predictable over time because more information is added to history everyday. ... “Strauss and Howe (S&H) define a generation as people who were born over the span of roughly twenty years, or the average time it takes for an infant to grow up and become a parent.”
Answer:
A
Explanation:
In this passage C is not mentioned at all. This is about leadership and how it is to be conducted.
B is likely true but not emphasized. And certainly not mentioned in the historical note.
D is certainly true but not mentioned in the historical note.
A I think I'd pick A. It is stated in both passages. Don't be surprised if D is chosen.