<u>Answer:</u>
A. Henry Ford and Alfred Sloan represent different influential forces in the development of American manufacturing.
<u>Explanation:</u>
While Henry Ford made automobiles more affordable by changing production techniques and improving working hours and wages, Alfred Sloan associated automobiles with prestige and luxury through advertising and marketing and setting up the country’s first national consumer credit agency. The passage elaborates how both of them in very different ways changed the picture of American manufacturing. Hence, they both represent different influential forces in its development, which is the main idea of the passage.
While both options C and D are factually correct, they both cover only one half of the passage each and not the main idea of it, in its totality. Option B, on the other hand, is incorrect as both Henry Ford and Alfred Sloan made landmark changes during the first half of the twentieth century, with the latter focusing on products that provided prestige.
Cisneros explicitly says writers need a collection of little stories. You could read one or you could read the whole thing. You don't have to read the whole thing, but if you do it's like a necklace of stories.
<h3>Cisneros' perception</h3>
She describes her early writing as inferior imitations of the work of mainstream writers; in the discovery of her difference came a rejection of this attempt to join the American literary orthodoxy. The voice she discovered, the voice she had unconsciously suppressed, is the voice of the barrio.
<h3>Cisneros' quote on writers</h3>
I wanted to become a writer so I could see my name in the card catalogue."
- Sandra Cisneros.
learn more on Cisneros: brainly.com/question/770602