Free Verse as it is free from the usual conventions of poetry
Answer:
B
Explanation:
In the passage, you can see that the speaker continues asking Prejudice to let them pass by, but all they do is linger in their way and smile.
Answer:
Bilbo dislikes the dwarves and does not want to go with them
Explanation:
From "The Hobbit" Bilbo Baggins is one of the character in this book, others are Gandaff, Golum and the rest.
Bilbo Baggins can be regarded the protagonist in this book, Bilbo is a creature that has a size that is half of human size. Bilbo has hairy feet and doesn't has beards. He's very clever and courageous. He left Hobbitton which is his hometown to render help to the dwarves so they can regain some treasures that was stolen away by dragon Smaug in the past. However , Bilbo dislikes the dwarves and does not want to go with them
When you see the light you usually don’t say anything about it because it does
The connotation of narrow in the passage creates a feeling of D. "suffocation".
<h3>What is the meaning of connotation?</h3>
Connotation is an idea or feeling that a word invokes for a person in addition to its literal or primary meaning.
Here the connotation of narrow in the passage creates a feeling of "suffocation"
Complete question:
But a bird that stalks down his narrow cage...
The connotation of narrow in the passage creates a feeling of
indifference.
monotony.
satisfaction.
suffocation.
Learn more about connotation at:
brainly.com/question/1529095
#SPJ1