The following statements fulfill the criteria.
Explanation:
- She issues an account statement annually that lists all the transactions made through a customer’s account that year.
<u>This is her responsibility to keep a record of the transactions and make them availabl</u>e.
-She allows customers to withdraw money only if the institution has sufficient cash reserves during the day.
<u>This is also following standard policy of the company</u>
-She provides details to customers regarding the money deposited in their accounts.
<u>This is also in terms with the privacy policy of most firms for consumers to have this information.</u>
The probability of a loss occurring can be reduced my loss prevention
Answer:
The correct option is A
Explanation:
ICS refers to the Incident Command System, which is a system that follows a standardized approach or a method or a way to the coordination, command and the control of emergency and provides the common hierarchy and the responders from the agencies could be more effective.
On- scene is the one emergency which become vital part of the situation or activity and in this ICS offers a approach to the coordination, control and command of the emergency personnel.
"Martha is in her late teens. She lost her father in the war several years ago. Just like her father...." the sentence in the passage is an example of a real-world situation that could restrict Martha’s decisions "To make matters worse, Martha might not qualify for the military because of her petite and fragile frame.". This is further explained below.
<h3>What is a passage?</h3>
Generally, a passage is simply defined as a part or chunk of a piece of writing.
In conclusion, Martha in the passage Martha saw a real-world situation and this was "To make matters worse, Martha might not qualify for the military because of her petite and fragile frame." was on that could that restrict Martha’s decisions
Read more about passage
brainly.com/question/26999874
#SPJ1
Product life cycle is important for a business to focus on the introduction stage then the growth stage because the products to gain distribution as the product is initially new in the market. The quality of product is not assured and the price of the product will also determine as low or high.
Explanation:
- The cost is going to be on a higher side.
- The sales will be slow since there is no awareness of the product.
- There might be little or no competition in the market.
- You make very little money of the product sold.
- Customer are to prompted to take initiate into the product.
- Demand has to be created.
- Marketing cost at the highest level because of recognition.
- Profit is received from product is very minimal.
- First impression is the last impression that impression is created
- In the introduction of the product.