The meaning of the word 'ambling' as used in the passage is to WALK OR STROLL.
In the passage, the author is saying that, he finds it distasteful to strut before a small child who is walking or strolling in a relaxed manner.
The meaning of the word 'curtailed' as used in the passage is to BE DEPRIVED OF SOMETHING.
The author is saying in this line, that he is deprived of beauty.
This expression means that you don’t have to make a decision right about a future problem. You should decide what to do about that problem when the problem is directly in front of you.
Answer:
That less and less young people are participating in sports.
Explanation:
The kid with the ipad does not know what little league is either due to him not knowing about it or simply not caring, as he is having fun on his ipad. Also the title is participation in youth sports down. Hope this helps.
Answer:
You have to answer it with your opinion and have facts to back it up. It's not multiple choice.
Explanation:
Something to Help you with this is the acronym R.A.C.E
First Restate the question
Second Answer the question (in your case with your opinion)
Third Cite the passage( in your case the themes disscused in the passage)
Fourth Explain (explain it by tying your opinions about highschoolers with the themes you discussed)
Fifth- Wrap it up and make the last sentence to sum it up.
You could do it that way or to make it faster just say your opinion and explain.
An epic is a poem in which a hero goes on a great journey and saves people. The gods are there to protect the hero and control whatever they can (i.e Poseidon- the water, Aphrodite- love). They assist the hero sometimes and therefore contribute to their success. Hope this helps!