This question is incomplete. Here's the complete question.
Read The Landlady
, By Roald Dahl (1959)
What is abnormal about the boys in the guest-book?
A. Billy went to school with them.
B. They have uncommon names.
C. They are celebrities.
D. They sound familiar to Billy
Answer: D. They sound familiar to Billy
Explanation:
When Billy found the guest-book, and after signing it himself, he realized that the only two other names on that page, Christopher Mulholland and Gregory W. Temple, sounded extremely familiar to him.
He even expresses astonishment about the fact that they seem connected in his mind, and he´s sure he saw them in the newspapers.
Answer:
C.
Explanation:
C. Disgruntled and contented
Read the excerpt from Barrio Boy by Ernesto Galarza.
We stayed only one day at the hotel, long enough for me to become acquainted with the bathtub, located in another closet next to the toilet. A rope of water twisted and whirled from a brass faucet, filling the tub. I sat in the cold water up to my neck and discovered that I could slide down the back of the tub and hit the bottom with a great splash. When my water party was interrupted, both the bathroom and I got a scrubbing.
After reading this excerpt, readers can infer that .....
A) Ernesto gets in trouble for his messy splashing
B) Ernesto has sour muscles and needs to soak in cold water
C) The hotel is very expensive because it has a modern bathroom
D) the bathroom is dangerous for a young and inexperience child
Answer:
A) Ernesto gets in trouble for his messy splashing
Explanation:
From the excerpt of <em>Barrio Boy </em>by Ernesto Galarza, the narrator notes his experience when he stayed in a hotel with his parents and he began playing in the bathtub, filling the tub, splashing water, and sliding down.
He notes that he had a lot of fun but he got into trouble for his messy splashing after his party was interrupted.
The reader can infer from this narration that Ernesto gets in trouble for his messy splashing because when he was discovered, "both the bathroom and I got a scrubbing."
Answer:
An antibiotic
Explanation:
As shown in the passage, it states that azithromycin is a drug. An antibiotic is a type of drug so the answer is an antibiotic. The passage didn't state that azithromycin is a disease or a lab procedure or a blood infection, but a drug.
Survivor’s guilt, im not sure if this is supposed to be a multiple choice question but i would recommend adding the choices