Answer:
1. The main argument made about Indian Ocean ports is that they serve people from different parts of the world.
2. Their accommodation of different religions
3. Diffusion of religion is one similarity between the regions described in the passage and the Silk Roads.
Explanation:
From the passage, the narrator goes on to show that the Indian ports of Hormuz and Calicut served people from different Asian and Arabic countries around the globe. When he arrived at Calicut, he noted the cohabitation of Muslims and Hindus. Their tolerance of each other must have facilitated trade.
Just like the Silk Roads which served merchants from different parts of the world, thus leading to a diffusion of many aspects of culture, the Indian ports also provided the same advantage.
1/3 chance. You have 15 marbles 5 which are black. That makes it 5/15 which reduced would be 1/3
Jefferson assumed the excise tax bred bureaucrats and it also grabbed a toll on his fellow framers. His individual hatred for the tax and encouragement of Congress permitted for the repeal but it took a problem on the previously down federal revenue.
Answer:
The combination of seawater's thermal expansion associated with this warming and the melting of mountain glaciers is predicted to lead to an increase in global sea level of 0.45-0.82 metre (1.4-2.7 feet) by 2100 under the RCP 8.5 emissions scenario. However, the actual rise in sea level could be considerably greater than this.
Explanation:
Self-control could be defined as the conscious ability to regulate impulses voluntarily, if we don't feel self-control relational processes becomes disrupted.
Self-control is the ability to regulate emotions, thoughts and behaviors effectively in different situations.
- A person with self-control can manage their emotions and regulate her behavior, copes with setbacks with serenity, has patience and understanding in relational processes.
- Lack of self-control affects the ability to establish and maintain positive and rewarding relationships with diverse individuals and groups through communication, social commitment, and teamwork.
Therefore, we can conclude that self-control allows to regulate emotions, thoughts and behaviors, giving the possibility of choosing actions and reactions to stimuli, with the aim of achieving a greater personal and relational balance.
Learn more about self-control here: brainly.com/question/12787425