The correct word is “gazed”. The verb gaze is used to describe the action of looking / staring at something for a long period of time – be it because that something being watched is impressive or simply because the watcher is distracted and pensive. In the passage, the word gaze does NOT impact the mood.
What really impacts the mood in the passage are the other words – marvels, profound, wonder, mysterious, spectacle and phenomena – since their meaning convey an idea of something unnatural, exciting and incredible happening before the eyes of the narrator.
The passage was taken from the book <em>A Journey to the Centre of the Earth</em> by Julio Verne. The narrator is struggling to describe his sensations when he finds a gigantic cavern and the Central Sea below the surface of the Earth.
If this is about the canterbury tales then the answer is the second one, preparing to go on a pilgrimage
Repetition of the initial sound in near by words
Answer:
principals
Explanation:
they are experienced, have authority, and they tend to be unbiased.
2) his past experience and interest
3) a) what vision do you have for support system
b) why do you think you are the best person for the role
c) any question?
<span>The statement that best describes the character of Lord Capulet is that he is oppressive and controling. He threatens his own daughter to strip her away of her own inheritance if she doesn't do what he is ordering her to do. He wants her to marry a decent man that he has already picked out for her, whereas she doesn't want to please her father and live in a loveless marriage. What she wants to do is elope with the love of her life, Romeo, but we all know what that ended up like. </span>