I don't know what passage you're talking about, but I think that A would be a better choice. To me, B seems a little too specific to be a main idea. However, if the passage never discusses the kindness of others then I think that B is probably correct.
Answer:
The answer is B It emphasizes the potential risks many immigrants face.
Explanation:
In the article, Sonia Nazario shows the insensitivity in the process of deportation. The article aimed at conveying the authors concern. Nazario thought it to be a refugee crisis even though the government treated it as immigration crisis. Kids were not coming to the United States for the normal reasons instead they were running from drug wars and violence. Deporting them was only going to take them back to that reality.
Therefore, by repeating the word deport, nazario intends to emphasize the potential risks many immigrants face.
Answer:
answer in the explanation. In the future, please take a better photo so that we can see the hole frame. Thanks!
Explanation:
The cool grey sky was alight with obsidian wings. Through the rustle of the mournful trees, a slight whisper could be heard from the small clearing. A collection of ghastly figures, clad in white smocks and masks, crouched there. Amid the dead grass, glass bottles, and cotton wabs, there was an air of secrecy about the group of workers. Nervous glances towards the treeline and the uncomforatble shifts of plasctic coated shoes were evident as they rushed through their work. The crows screamed in unison, almost echoing the wrath of nature towards these self proclaimed "men of science". The wind picked up, howling as they hastened the pace of their sickly blue gloves. The group hurried to collect data and samples as the darkness creeped in around them.
Answer:
The answer is C Kate carries Helen like a baby
Hope it helps!