Answer:
What we can infer from these sentence from the story is:
D. The volunteers planned to connect the refrigerators to a source of electricity.
Explanation:
We can choose the correct option via elimination, after reading the passage. At no point does the passage say anything that would lead us to think the cords and fridges would be used as weapons. Letter A is, thus, eliminated. It also does not mention the amount of time necessary to install all the 60 fridges. We can also eliminate letter B for that reason. Letter C is also wrong, since the lines do not provide us with information about fridges being broken. It is likely some were, but not because we can infer it from the passage.
<u>Letter D is the only correct option. We can infer the volunteers were planning on plugging the fridges to an outlet. Why? Because they were carrying extension cords. That was the whole purpose of carrying them. Otherwise, the fridges wouldn't work. Therefore, we can safely choose letter D.</u>
The best thing that we process the verbal information is by the use of semantic encoding according to Craik and Tulving. Semantic Encoding is defined as the encoding and processing of sensory input that has a particular meaning or can be applied to a context. One of the good example of semantic encoding is you might remember a particular phone number based on a person's name or a particular food by its color.
<em>The Declaration of Independence establishes the values of the United States of America. It says that "all men are created equal" and have the right to "life, liberty, and the pursuit of happiness." Further, it states the purpose of government is to protect these values.</em>
Elaboration/Explanation:
One big source for Jefferson was John Locke. Locke’s Second Treatise of Government built upon mutual respect for property rights. All free men own property and therefore deserve some rights. The more property, the more rights. Locke like Jefferson believed that kings only earned respect for their rights when they respected the rights and privileges of their subjects.
Jefferson, of course, took this further. He, Franklin, and some other founding fathers essentially ran in radical English circles. Therefore some rights were so important that they do not accrue according to property ownership. Hence, all men were created equal in some respects; even though major property holders were more equal. All men deserved the rights to life, liberty and the pursuit of happiness. Of course, Jefferson understood that large landholders exercised the rights of gentry to guide their poorer neighbors.
B Because of the vast Resources they provide C Cause they have been known for it D Many of the area is all farm
During this time humans used stone to make tools and stone was used many times as part of the actual tool. Tools are objects that make our lives easier. A computer or smart phone are examples of modern-day tools. Paleolithic is a word that comes from the two Greek words palaios, meaning old, and lithos, meaning stone.