Read the passage from "The Pursuit of Happiness"
The woman on the far side of the desk looks at the floor, Her head full of Ireland and the potatoes that blackened and curled and rotted away. We grew only sadness there She wants to say. But this she whispers instead: "I have come to work as a chambermaid” And the Important Person stamps her papers without hearing the rest. "To scrub floors and wash linens until my hands are red and raw, and I have polished happiness for my child So she can become a teacher with hands the color of cream.” Which excerpt from the poem best supports the overall theme?
And the Important Person stamps her papers without hearing the rest.
and the potatoes that blackened and curled and rotted away.
So she can become a teacher / with hands the color of cream.
The woman on the far side of the desk looks at the floor
Answer:
and the potatoes that blackened and curled and rotted away.
Explanation:
The excerpt from the poem that best supports the overall theme is "and the potatoes that blackened and curled and rotted away.
From the passage, the woman that came to work as a chambermaid but is described as having her head full of Ireland and blackened potatoes that have rotten. In the next line, she wants to say that "We grew only sadness there" to emphasize the state things were which was bad and depressing.
All plots must have conflict. Without a rising ation and climax our story wouldnot go any where or result to anything. The steps are exposition, rising action, climax, falling action, catastrophe and resolution.
A plot can be both without action and dialogue it is not common but it can be done, but it is essential to have conflict or you don't have a plot at all.
Hope this helps, if you need anymore help or further explanation just let me know! :)
Answer :
In the beginning of the story "The Chrysanthemums" by John Steinbeck, Elisa resists the man's maneuvers to entice her to give him pots or pans to mend or scissors and knives to sharpen. On seeing her chrysanthemums, the man comments that a customer, who has a very beautiful flower garden but does not have any chrysanthemums, had requested him to get some chrysanthemum seeds for her. Seeing that the man is taking a keen interest in her beloved chrysanthemums, Elisa warms up to him and starts trusting him. She invites the man to enter her garden and have a look at her chrysanthemums.
This probably isn’t the best place to find out, seeing as how non-academic questions are deleted so quickly.
Answer:
to understand mean you comprehend the answer and would be able to explain it to someone else
Explanation: