Answer :
1. Religious people are ignorant throwbacks to an age of unenlightenment.
2. Religion is a plague upon the earth, devouring the peace of the world.
3. Religion is incompatible with a modern scientific worldview.
Explanation :
1. Religious people are ignorant throwbacks to an age of unenlightenment.
This statement represents the rephrasing of the emotively expressed portion in the passage. The author believes that religious people are orthodox people. They are ignorant and they lived in the age of inlightenment.
2. Religion is a plague upon the earth, devouring the peace of the world.
This sentence best represents the plausible interpretation of the intended conclusion of the passage which says that religion is used by many believers as a tool to provide punishment to others and disturbed the peace in this world.
3. Religion is incompatible with a modern scientific worldview.
This statement represents a covert assumption from the passage that is not stated expressly. The author speaks that in this age of modern scientific period, people should rise above the believers and should treat each other kindly and with love. People should not fill in their minds with hatred for each other in the name of one's God and should think critically and analytically in this modern scientific age.
Answer:
you are the one eotm you know who is a woman who wrote that is a very important issue and Diamond is the best thing that ever happens on this advertisement and Diamond and I am so grateful that are all that is true to the fact she has a knot in her face and she has no clue that she has to go out of her life to herself and the girl in her family is the target 27feet of the best friend and the girl she has in a family
Answer:
1. Could you please tell me what the time is right now?
2. Can you please wait for some time? I am very busy right now
Explanation:
Answer: Pick one example that has TWO of the three rhetorical appeals (ethos, pathos .In The First Paragraph, Describe The Advertisement. Write a well-developed three paragraph analysis (about 300-350 words) analyzing how to Include How the appeal was used, WHO the appeal was geared towards, and whether you. sorry gtg
Explanation:
Answer:
The Early Stone Age began with the most basic stone implements made by early humans. These Oldowan toolkits include hammerstones, stone cores, and sharp stone flakes. By about 1.76 million years ago, early humans began to make Acheulean handaxes and other large cutting tools