Answer: A: The events are in chronological order, adn each paragraph tells about major parts of Billie's life.
Explanation:
Answer:
d or c, but probably c
Explanation:
d makes sense cause that man would be wasting the other's time as before it had stated he was busy, but he still went to help that man but he just didn't want to pay the set price
it could've also have been c which would be because the man was wasting the others time because he didn't want to hand over his money
b wouldn't be right because even if they are different they are still important and a wouldn't be right cause the man hasn't paid
C. Integrity is the answer
Answer:
Basically, making contact with those who we trust, like family members or friends, can help boost our mental health and our outlook and mindset. Resilience is the power to trudge on through hardships and persevere your way through the hard work, and a positive mindset is crucial towards doing that.
Explanation:
Hope this helped!
Alright, so amongst starters, you have a few you can use to show you'll have evidence:
According to text
According to the passage
According to the information provided
As the information shows
As the text mentioned, (include direct quote here)
Based on the information in the passage/text, (include reasoning here)
Etc. There are quite a few options, really, these are just a few. Based on whatever you are providing the information ON, the words information, text, and passage can be changed to suit your needs, such as article, newspaper, website, etc.