Answer:
Explanation:
Most people read in the traditional way, but speed readers claim to have a method that is faster.
This is the correct answer because speed readers are claiming that they have a method that is faster, and it is implied that most people cannot read this fast.
Most people cannot train their eyes to speed read, but some people can figure out how to read more quickly.
This is wrong because the passage never stated that people cannot train their eyes to read more quickly.
Speed readers can understand a lot more text with each glace at the page than most other readers can
While it is mentioned that speed readers can read quicker that other people, the main goal was that companies were proclaiming that they could train people.
Companies continue to try to sell speed reading programs to people who hope to read much faster
This is almost correct, but it is never said in the passage that people WANT to read much faster, just that they can't.
Answer: i want to be a philosopher in the future.
Didn't specify, but thats a sentence.
Or "Philosophers study knowledge."
Explanation:
Answer:
D
Explanation:
An ideal writing structure to help a reader understand a certain event is chronological text structure. Chronological order lists the pieces of the events from the start to the end in the order they happen. So, the answer is D.
Answer:
yes the answers you chose are right.
Explanation:
Their performance varies considerable, they are often idle, and then might have an occasional flurry of activity. For example, if their attendance is sporadic, they may have good attendance for a while, and then disappear unpredictably from time to time.