because sam didnt want to get wet.
So is the conjunction that links the two independent clauses. Answer: So
Answer:
D. Jake tore up the main character's socks.
Explanation:
Well, all of the other answers do not make sense.
B does not make sense beacause Jake probably also eats other things and nothing in the passage says he only eats socks.
C does not make sense because nothing in the passage says Jake is the main chaecters brother.
A and D were probably the answers you were confused with.
A would kinda make sense but it is quite obvious that in the passage they do not focus on the fact that Jake brought the socks to the kitchen at all.
They focus on the fact Jake broke the sock.
So D would be a reasonable explanation and is basically the only one that makes sense.
That is my answer!
No the narrator probably wouldn’t have killed the old man. when the narrator snuck into the old mans room late at night the old man was always asleep so the narrator couldn’t see his eye which don’t bother the narrator. The narrator even said he loved the old man it was just his “evil eye” bothering him