The geography of Texas is diverse and far reaching in scope. Occupying about 7% of the total water and land area of the U.S. <span>it is the second largest state after </span>Alaska<span> and is the southernmost part of the </span>Great Plains<span>, which end in the south against the folded </span>Sierra Madre Oriental<span> of </span>Mexico<span>.</span>
The main idea from the passage is most clearly supported by the illustration is
- Men and women are treated differently by law.
According to the question, we are to discuss about main idea from the passage is most clearly supported by the illustration .
As a result if this, we can see that the passage stressed about the way law treat individuals based on gender difference.
Therefore, based on the passage Men and women are treated differently by law.
Learn more about passage at;
brainly.com/question/12555695
The Land Lotteries were a nineteenth century system of land redistribution, present mainly in Georgia. Under this system, certain citizens could win lots of land formerly occupied by Creek and Cherokee Indians. The lottery was used by the State of Georgia between 1805 and 1833.
The frontier land acquired through the lotteries was originally used for tobacco cultivation, but with the introduction of cotton and the cotton gin, agriculture shifted to large-scale cotton production. This change called for more slaves. Therefore, the land lottery not only increased the landholdings of common people, but also gave them a chance to become slaveowners.
Answer:
Protests, economic boycott, negative media.
Explanation:
There is none, I just know bc I have an A in history and Social Studies! 2 diff things