The answer is sentence 5 this is the correct answer not 4
Because there’s a grandpa, his son, and his grandson. The grandpa is the father of his son. And the grandpa’s son is the father of the grandson. Thats 2 fathers and 2 sons!
The counterpoint between the teachers lead to a huge drawback in student moral.
A closed minded. person is often given to people who are very firm I'm there own beliefs. Take for example a person who is against gay people because they believe it is "unnatural." Now, it is very common for some people to express there feelings towards others about their beliefs; good or bad.
so this quote is saying, that people who are closed minded( ex: white supremists, homophobes, feminist, etc) are often the ones who complain the loudest. the author of the quote is saying that these types of people shouldn't say anything, as everything they say is either offenseive or just plain dumb.
I hope this helped a little, its a bit hard to explain without using examples.
It should be noted that the paragraph can be used to support an earlier argument or claim that has been made by the author in the opening paragraph or earlier paragraph.
<h3>
What is an argument?</h3>
Your information is incomplete as the passage isn't provided. An argument simply means the main idea or claim that's in backed up with evidence.
In this case, it's important to read and understand the story. Then, you should be able to depict that earlier information that was presented by the author in the passage.
Finally, you can then deduce how the paragraph contributes to the reasoning of the author's argument.
Learn more about arguments on:
brainly.com/question/3775579