Answer:
D, Informative
Explanation:
The passage above is not humorous, as it is not written to be a comediacal passage. It is also not self-pitying, because the author isn't moping about what they don't have. Lastly, it isn't a forgiving tone, as the author was not directly involved in the story being told, and so they had no one to forgive for anything.
Answer:
Nature is those things acquired by genetic or hereditary influences. Nurture on the other hand is those things that are influenced by the environment we live in. ... An example of this debate is whether high blood pressure and obesity is a health risk that is passed genetically from parent to child.
Answer:
Uh, I'm a little confused by the question xD
Explanation:
Restate?
Fast food is convenient because it is cheap and it’s prepared ahead of time and you don’t need to cook it. You just order and enjoy the meal especially if you don’t know how to cook. It saves time and energy.