1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
luda_lava [24]
3 years ago
13

1. A farmer is painting his silo. A typical can of paint covers 400 squared meters.

Mathematics
1 answer:
Maksim231197 [3]3 years ago
3 0

Answer:

1. 6/10 – 2/5 =

Ans: 2/10, which can be reduced to 1/5.

2. If a tank is 5/8 filled with solution, how much of the tank is empty?

Ans: 3/8 of the tank is empty. Since the whole tank would equal 8/8, or 1, and 5/8 of it is filled, then that

means 3/8 of it remains empty.

3. 1/2 x 3/5 x2/3 =

Ans: 6/30, which can be reduced to 1/5.

4. 5/9 ÷ 4/11 =

Ans: 55/36. You cannot reduce this fraction any further.

5. Convert 27/4 to a decimal.

Ans: 6.75. This answer is arrived at by dividing 4 into 27.

6. Convert 0.45 to a fraction.

Ans: 45/100, which can be reduced to 9/20.

7. 4.27 x 1.6 =

Ans: 6.832

8. 6.5 ÷ 0.8 =

Ans: 8.125

9. 12 + 4.52 + 245.621 =

Ans: 262.141

Step-by-step explanation:

You might be interested in
If there are 25 animals in total, how many dogs are at the kennel?
8_murik_8 [283]

Answer:

4 is always correct

Step-by-step explanation:

7 0
3 years ago
The length of the red line segment is 8 and the length of the blue line segment is 4. How long is the major axis of the eclipse?
liraira [26]

The major axis of the eclipse is 12 units long

The given parameters can be represented as:

Red = 8

Blue = 4

See attachment for illustration

To solve this question, we make use of the following theorem

The distance between a point and the foci sums up to the major axis

This translates to:

Major\ axis = Red + Blue

Major\ axis = 8 + 4

Major\ axis = 12

7 0
3 years ago
A line passes through (−1, 7) and (2, 10). which answer is the equation of the line?
mart [117]
First you need to find the slope of the line. So what you need to do is y^2-y^1 / x^2-x^1

(x^1, y^1) (x^2, y^2)
( -1, 7) ( 2, 10)

10-7/ 2- (-1)
3/3=1
slope is 1

I got 8 as the y intercept. Reason how is that I made a table. And what I did was go back instead of going forward.

x y
-1 7
0 8
1 9
2 10

The answer would be x= 1 y= x + 8 y=8 But the answer choice you listed for A. would not match up the 2 coordinate you gave. Make sure a. should be x= 1 y= x + 8 y=8, not -x y= 8-x y=8
6 0
3 years ago
2<br> .<br> 2<br> 12n = 42<br> NEED HELP ASAP⬆️
Anni [7]

Answer:

  6  

 —————

 n + 8

Step-by-step explanation:

Step by Step Solution:

More Icon

STEP

1

:

Equation at the end of step 1

 ((12•(n3))-(24•(n2)))       (12n-42)      

 —————————————————————•———————————————————

  (((4•(n2))-22n)+28)  ((6•(n3))+(24•3n2))  

STEP  

2

:

Equation at the end of step

2

:

 ((12•(n3))-(24•(n2)))      (12n-42)      

 —————————————————————•——————————————————

  (((4•(n2))-22n)+28)  ((2•3n3)+(24•3n2))  

STEP

3

:

            12n - 42  

Simplify   ——————————

           6n3 + 48n2

STEP

4

:

Pulling out like terms

4.1     Pull out like factors :

  12n - 42  =   6 • (2n - 7)  

STEP

5

:

Pulling out like terms

5.1     Pull out like factors :

  6n3 + 48n2  =   6n2 • (n + 8)  

Equation at the end of step

5

:

 ((12•(n3))-(24•(n2)))  (2n-7)  

 —————————————————————•————————

  (((4•(n2))-22n)+28)  n2•(n+8)

STEP  

6

:

Equation at the end of step

6

:

 ((12•(n3))-(24•(n2)))  (2n-7)  

 —————————————————————•————————

    ((22n2-22n)+28)    n2•(n+8)

STEP  

7

:

Equation at the end of step

7

:

 ((12•(n3))-(23•3n2))  (2n-7)  

 ————————————————————•————————

     (4n2-22n+28)     n2•(n+8)

STEP  

8

:

Equation at the end of step

8

:

 ((22•3n3) - (23•3n2))      (2n - 7)  

 ————————————————————— • ————————————

   (4n2 - 22n + 28)      n2 • (n + 8)

STEP

9

:

             12n3 - 24n2  

Simplify   ——————————————

           4n2 - 22n + 28

STEP

10

:

Pulling out like terms

10.1     Pull out like factors :

  12n3 - 24n2  =   12n2 • (n - 2)  

STEP

11

:

Pulling out like terms

11.1     Pull out like factors :

  4n2 - 22n + 28  =   2 • (2n2 - 11n + 14)  

Trying to factor by splitting the middle term

11.2     Factoring  2n2 - 11n + 14  

The first term is,  2n2  its coefficient is  2 .

The middle term is,  -11n  its coefficient is  -11 .

The last term, "the constant", is  +14  

Step-1 : Multiply the coefficient of the first term by the constant   2 • 14 = 28  

Step-2 : Find two factors of  28  whose sum equals the coefficient of the middle term, which is   -11 .

     -28    +    -1    =    -29  

     -14    +    -2    =    -16  

     -7    +    -4    =    -11    That's it

Step-3 : Rewrite the polynomial splitting the middle term using the two factors found in step 2 above,  -7  and  -4  

                    2n2 - 7n - 4n - 14

Step-4 : Add up the first 2 terms, pulling out like factors :

                   n • (2n-7)

             Add up the last 2 terms, pulling out common factors :

                   2 • (2n-7)

Step-5 : Add up the four terms of step 4 :

                   (n-2)  •  (2n-7)

            Which is the desired factorization

Canceling Out :

11.3    Cancel out  (n-2)  which appears on both sides of the fraction line.

Equation at the end of step

11

:

   6n2      (2n - 7)  

 —————— • ————————————

 2n - 7   n2 • (n + 8)

STEP

12

:

Canceling Out

12.1    Cancel out  (2n-7)  which appears on both sides of the fraction line.

Canceling Out :

12.2    Canceling out n2 as it appears on both sides of the fraction line

Final result :

   6  

 —————

 n + 8

8 0
3 years ago
Which values from the given replacement set make up the solution set of the inequality? 2b≥6;
Bingel [31]
The answer is A because the variable can’t be no lower than 3 and every other answer has 2 in it. 2•(3) is equal to 6 and 2•(4) is greater than 6 which correlates with the sign (greater than or equal to).
5 0
3 years ago
Other questions:
  • Brianna’s teacher asks her which of these three expressions are equivalent to each other. Expression A: 9x - 3x - 4 Expression B
    11·2 answers
  • A cylinder has a diameter of 10 decimeters. What is the length of the curved surface?
    5·2 answers
  • Given: AR ⊥ RS , TS ⊥ RS AT=26, RS=24 AR=12 Find: TS Answer: TS =
    7·2 answers
  • HELPHELPHELPHELPHELP PLZ GOD Find the area of a square with sides of length 1/3 yard.
    5·1 answer
  • Somebody please help this is confuzaling
    5·2 answers
  • Nisha did the work below to solve an equation.
    13·2 answers
  • Transformation for y=-2(x-1)2 + 2
    7·1 answer
  • A local pizza shop has a membership program for frequent buyers. The membership costs $5 per month and members get a discounted
    11·1 answer
  • I'm really bored I don't know what to do​
    7·2 answers
  • Rewrite each expression without using absolute value notation.<br><br> |x-y| if x&gt;y
    7·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!