Here is a guide to providing the answers to the prompts:
1. Read the three passages cited.
2. Determine the feelings of Las Casas based on the events that occurred.
3. Mention specific events and actions that might cause Las Casa to feel that way.
<h3>Determining the meaning of a text</h3>
First, note that the three passages were not provided. So, a direct answer cannot be given. To understand the main points in a text, it is required that the texts are read carefully to know the explicit and implied meanings in the passage.
The feelings of Las Casa based on the text could be angry, happy, indifferent, etc. Whichever it is will be based on the actions of Columbus and Cortés toward the people in Hispaniola and Tenochtitlan.
So, read the text carefully to determine the feeling of Las Casa.
Learn more about the message of a text here:
brainly.com/question/11600913
Answer:
he Battles of Lexington and Concord, fought on April 19, 1775, were the first military clashes of the American Revolutionary War. The Massachusetts militia routed the British Army forces and were soon joined by militias from Connecticut, New Hampshire, and Rhode Island
Explanation:
The answer would be, B. there was a more prosperous economy.
Hope it helps.
Answer: Great Britain passed the Sugar Act because they wanted to raise money from the colonies for Great Britain. ... Some Items that were taxed were required colonists to pay for an official stamp, or seal, when they bought paper items.
Bail has to be set. Once that is done, all you need is to post bail and you are out.