1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
posledela
3 years ago
15

Read this sentence from "Barbie Is in Her 60s and Still Going Strong!"

English
2 answers:
Shkiper50 [21]3 years ago
5 0

Answer:

"She was in a position to address this oversight, and she did so."

Explanation:

I took the quiz on K12! I hope this helps :D

jok3333 [9.3K]3 years ago
3 0

Answer: to present the idea that Barbie's creator continues to set goals for women's professional achievement.

Explanation:

She continues to be a role model for many young girls today.

You might be interested in
What are some reading strategies and how do they improve your reading skills
Elan Coil [88]

readings strategies-

Come up with questions about the text you are reading.

Use context clues.

Look for the main idea.

Write a summary of what you read.

Break up the reading into smaller sections.

Pace yourself.

they improve your reading by mastering your ability to speak and read fast.

4 0
3 years ago
Can someone plss help look at the picture
olga nikolaevna [1]

Answer: Can't see the picture

Explanation: Can't help but I do recommend using brainly because they will answer all of your math problems so hope that helped. sorry i couldn't help more

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Reread lines 8-20 note the words or phrases that are in quotes.why does the author use quotation marks with these words or phras
soldier1979 [14.2K]
What lines are we reading?
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Select the correct inference of the given passage from "The Cask of Amontillado."
PolarNik [594]

Answer:

a. Fortunato likes the Montresor family motto.

Explanation:

Edgar Allen Poe's "The Cask of Amontillado" is a short story that is about a revenge attack of a friend against his friend. Montresor had been silently taking in a lot of insults from his friend Fortunato, when he decided it is time to pay back. The short duration of the story tells how he deceived his friend into complying with his plan of revenge.

The given excerpt shows Montresor guiding Fortunato into his family's vaults on the pretext of taking his (Fortunato's) opinion about a wine that he had acquired. Fortunato did not seem to have any ill feeling for his friend's family arms, for he asked about the arms' motto and even exclaimed that the motto <em>"Nemo me impune lacessit"</em> was good. His manner of exclaiming<em> "Good!"</em> with and exclamation mark means that he seems to have no negative thought about it.

8 0
3 years ago
How does the shepherd archetype of santiago develop meaning in the alchemist?
Karolina [17]

By explaining to others?

8 0
3 years ago
Other questions:
  • Which best describes Australia of government?
    6·2 answers
  • what words with strong positive connotations does king use in lines 513-539? is his use of loaded language an effective way to e
    12·1 answer
  • Jonathan is the quater back of the football team
    12·1 answer
  • Read this excerpt from "Wiley, His Mama, and the Hairy Man” in The People Could Fly
    7·2 answers
  • Why must odysseus go to the land of the dead?
    9·1 answer
  • Which detail from the passage BEST supports the author's perspective?
    12·1 answer
  • Read this excerpt from the exposition in "The Monkey's Paw." Father and son were at chess, the former, who possessed ideas about
    11·1 answer
  • Can you please put Brutality in a compound sentence
    8·1 answer
  • Read the passage below from “A Retrieved Reformation.”
    10·1 answer
  • Introduction Karl is a 36-year-old software engineer. He is 5’10” and weighs 195 pounds. He has a sedentary lifestyle. He loves
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!