The answer is D. "Plants about to sprout."
Given the context and the title of the passage, plants sprouting is the most logical choice. When the passage says, "Rooted, they grip down and begin to awaken," you can come to the conclusion that the author is referring to plants since the passage is about spring.
I'm not sure how to understand this question...
But if the question is asking about what the cat did, and how you would explain it?
or if they meant to explain that sentence...
if they mean to explain the sentence itself, I would say the answer is
A
But is they meant to tell about the next chapter, I would ASSUME the answer to be
B
Answer: Hi!
Explanation: So the first one to the mayor is assertive, concerned and polite. The second for the Local Newspaper is demanding, persuasive and logical. And the third for the uncle is just the very last one.
Hope this helps!
- Mary
A wide flat field is "finer” than rugged terrain for it can be tilled easily to produce wheat and so represents good white bread. A small thatched cottage, which a modern viewer might consider pretty, will be considered unattractive by an Elizabethan traveler, for cottagers are generally poor
Answer: Have you watched the movie
Explanation: I’m sorry but I’ve only watched the movie