1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
liq [111]
3 years ago
8

What is the difference between adjectives and adverbs?

English
2 answers:
dlinn [17]3 years ago
8 0

Answer:

adverbs describe verbs or non nouns and adjectives describe a person , or place . so adjectives describes nouns

Anna11 [10]3 years ago
7 0

Answer:

The main difference between an adverb and an adjective is in what they describe: adjectives describe a noun or pronoun, while adverbs are used to describe verbs and other non-nouns/pronouns.Explanation:

You might be interested in
This type of characterization is used by an author to show a character's personality,
Nina [5.8K]

Hello!! I, personally, think it's A. Direct.

6 0
3 years ago
Need Help Asap). Title " My First Day on the Job" ( Question 1) How does the fact that job market was in bad shape when the narr
Lubov Fominskaja [6]

Answer:

The author couldn't follow his dreams because of the job market failure. He was an English major and wanted to be a writer but couldn't get the job. He tried for several months to get a job with no luck until he heard about an opening in a newspaper business. Nobody wanted the job so he took it. He didn't believe he could be a reporter because he never thought about it before. He wanted to write, not ask questions.

The failure of the job market shaped a motivator externally in the short story. If the job market was thriving, he would have probably found a writing job somewhere else instead of the reporter job he took. He would have never found his true passion for reporting with the failure.

Notice the Irony?

7 0
4 years ago
HELP ON CAVE ART MAY HAVE BEEN HANDIWORK OF NEANDERTHALS!COMMONLIT
erma4kov [3.2K]

Answer:

D.

Explanation:

"Cave Art May Have Been Handiwork of Neanderthals" is an article written by Christopher Joyce. The article speaks about the new discoveries that scientists have made regarding cave art situated in Spain.

The author said in the article that these arts in the cave found in Spain were first attributed to Africans and that the arts must have been painted some 45,000 years ago. But with new technology, scientists are claiming that these arts are the work of some 65,000 years ago and at that time Neanderthals were assumed to exist. So, scientists with new technologies have proved their previous claims false.

<u>In the conclusive paragraph of his article, that is paragraph 17, Joyce says that the final credit of these arts depends on the new technologies. This means that the technologies used by scientists to date the cave art are not accurate</u>.

So, the correct answer is option D.

7 0
3 years ago
Which of the following inferences about Mrs. Song is best supported by the text? ​
Aneli [31]

Hello. You did not indicate the text you are referring to, nor did you enter the answer options, which makes it impossible for this question to be answered. But I will try to help you by showing you how to find inferences supported by the text.

An inference is a conclusion about something, which is drawn from evidence and supporting details that the text exposes. In other words, an inference is a conclusion that you can draw from the interpretation of the text.

In this case, for you to find the inference in the text, you must recognize what the characteristics of Mrs. Song are portrayed in the text. For example, if Mrs. Song is a person who, in the text, is portrayed as someone who is always helping the needy and participating in charity and community events, we can infer that she is a charitable and progressive person.

6 0
3 years ago
Bilbo discovers that Smaug
Amiraneli [1.4K]

Answer:

is planning revenge

Explanation:

Bilbo does confront Smaug the dragon and, like his encounter with Gollum, he matches wits with him in conversation. During the conversation, however, he looks for the vulnerable spot on Smaug's body. Bilbo knows Smaug must be killed and, rather than avoiding it, Bilbo develops a strategy for accomplishing it.

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • 1. What was James McBride’s PRIMARY purpose for writing “Hip-Hop Planet”?
    10·2 answers
  • Is the statement true or false?
    15·2 answers
  • What is the central idea that blaeser develops in "Rituals of memory"? Cite details from the text that helped you determine the
    14·2 answers
  • How are the words strand and sprang alike and different
    12·1 answer
  • Which of the following is not an accurate description of an informational interview?
    12·1 answer
  • This is due in less than an hour :/ help
    14·1 answer
  • An empty paper cup is the same temperature as the air in room. A student fills the cup with cold water. Which of the following d
    10·1 answer
  • Read the following passage and answer the questions that follow.
    10·1 answer
  • Which main rhetorical device is employed in paragraph 3 of the passage for library or death, Patrick Henry
    15·1 answer
  • What social attitudes of gilmans era does this except best demonstrate
    8·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!