1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
mel-nik [20]
3 years ago
13

Part A How does the author develop the theme of the passage?

English
1 answer:
Andru [333]3 years ago
3 0

Answer:

nobody answered it ?

Explanation:

You might be interested in
1. PART A: Which statement best expresses a
Bess [88]

Answer:

A It's better to be honest than to pretend to be something you're not.

Explanation:

From the book, Scout's honor, the main character tried to appear tougher than he actually was to his friends. He joined the Boy's scout. He reached Tenderfoot foot rank which was the lowest rank that is gotten by becoming a Scout.

He wanted to move to the next rank, but part of the requirement involved camping and our protagonist was yet to leave the city alone before. He decided to tell his friends, Horse and Max and they all agreed to go camping, just to appear tough. On their way to the camp, the group encountered a lot of problems which shows how unprepared they were. At the end of the day, they all admitted they undertook the foolhardy journey just to appear tough and decided to go home.

They were not honest about themselves not being tough and had to undertake a dangerous and ill planned journey.

5 0
3 years ago
Read the selection then choose the best answer to each question. PLEASE HELP ASAP​
Yanka [14]

The inference that the readers can make from like 37 to 41 is that D. ships invaded his town.

<h3>What is an inference?</h3>

It should be noted that an inference is the conclusion that can be deduced based on the information given in the story. The inference is the process of drawing a logical conclusion from observation and context. Most likely, you use inference frequently. For instance, if you observe someone eating a cuisine and they make a face, you can assume they do not like it.

Here, the inference that the readers can make from like 37 to 41 is that ships invaded his town.

In conclusion, the correct option is D.

Learn more about inference on:

brainly.com/question/25280941

#SPJ1

7 0
2 years ago
Read the following paragraph. Decide which sentence is non-essential to learning about your visit to the National Air and Space
Ivenika [448]
The answer is B, because we are learning about the national air and space museum, not the there museums.
5 0
3 years ago
In this passage from act IV of Romeo and Juliet, Juliet goes to Friar Laurence for advice because her father is forcing her to m
sasho [114]
Juliet is greeted with a kiss from Paris, which she isn't pleased about, and whips out the dagger and threatens to kill herself as soon as he leaves.
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
What sentence best re-states the paragraph below?
gizmo_the_mogwai [7]

Answer:

I think it would be "Skunks’ spray is a powerful defense that is difficult to avoid, but skunks do warn before spraying."

Explanation:

Because the other sentences are either talking about the things that get mentioned in the paragraph or only a part of the paragraph. But, the "Skunks' spray is a powerful defense that is difficult to avoid, but skunks do warn before spraying", sums up the whole paragraph. :)

8 0
3 years ago
Other questions:
  • Which one of the following titles is capitalized correctly?
    8·2 answers
  • Which of the following is an example of the social dimension of globalization?
    11·1 answer
  • What are some of the similarites and differences between the Greek and Hebrew
    7·2 answers
  • i told aunt bess that my brother had won a special award for his research. is aunt bess the proper noun?
    9·1 answer
  • Lincoln subtly addresses his audience's possible rejection of his ideas. Examine the evidence he presents. In 150-300 words, dis
    10·2 answers
  • In Chapter 12, why won't Don Quixote pay Sancho Panza's wages?
    6·2 answers
  • "it's hard to beat someone who never gives up"​
    9·1 answer
  • HELP ME OUT IF YOU KNOW IT PLEASE!!
    10·1 answer
  • Please HELP
    12·1 answer
  • Pleas give good answer 15 points
    14·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!