1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Rashid [163]
3 years ago
12

I neeeeeed helppppppppppppppp

English
1 answer:
Helen [10]3 years ago
5 0

Answer:

its c

Explanation:

i just got it correct

You might be interested in
Which answer is best represented by the highlighted text?.
Schach [20]

Answer:

B. Fact

Explanation:

The highlighted text is a "fact" because it is expressing a statement that is real and is backed by evidence. For example, it states that <em>"water is a basic human right.</em>" This is, indeed, an "objective reality." It also states that<u> only 15% of the residents in the poor villages of Africa have access to drinking water.</u> This is backed by evidence that <em>the nearest drinking water is within a mile. </em>

The statement is<em> not a rhetorical question</em> because it is not asking anything. It is also <em>not a band wagon appea</em>l because it <em>doesn't persuade</em> the reader to do anything or to think about something. It is simply stating a "fact."

So, this explains the answer.

7 0
3 years ago
You are a loyalist who wants Great Britain to retain control of the colonies. Write a speech to sympathizers, detailing Henry’s
11Alexandr11 [23.1K]

The above question wants to assess your writing ability and persuasiveness. In that case, I can't write the speech for you, but I'll show you how to write one.

First, you must know that a loyalist was a person who supported the British government during the American Revolution. In this case, one loyalist was against the independence of the colonies and thought that Americans should continue to be subjects of the English crown.

To write your speeche, you must imagine yourself as a loyalist and look for reasons that would make someone support England during the American Revolution. Also, you should search for information that confirms that these reasons were valid.

You can find this in an articles that talks about the loyalists and the American Revolution.

After that, you can write your speech in the following structure:

  • Introduction: Introduce yourself as a loyalist and present the political moment you are living.

  • Body: Write the reasons that lead you to defend British rule, and show evidence that confirms that these reasons are valid. You can write as many paragraphs as necessary, but write at least two paragraphs. Also, be convincing and show logical, emotional, and ethical reasons that are persuasive and make your listeners believe and share the same thoughts as you.

  • Conclusion: Show your final thoughts and reinforce your opinion on defending the rule of England in America.

More information:

brainly.com/question/21241390?referrer=searchResults

6 0
3 years ago
Gordon Sterrett is embarrassed by his appearance. Which sentence from the passage best supports this statement?
Over [174]

Answer:

"This latter effect heightened by an unnatural glow which colored his face like a low, incessant fever."

Explanation:

The above sentence from the given excerpt most likely displays that Gordon Sterrett was extremely appalled by his shabby appearance. There is a detailed description of his appearance in the excerpt as 'small, slender, and darkly handsome, unusually framed eyes with long eyelashes with a blue semicircle of ill health' which clearly justifies Gordon's embarrassment to see him. The negative words 'unnatural glow', 'low face', and 'incessant fever' supports this claim effectively and justifies it constructively.

3 0
3 years ago
To what does Genius in lines 12 and 16 MOST likely refer?
likoan [24]

The Genius in lines 12 and 16 MOST likely refers to fate.

Fate

<u>Explanation:</u>

The poem “Fate” clarifies that an individual's life is completely constrained by destiny or fate as we call it and otherworldly powers or more noteworthy creatures control a person's life regardless. In which the line "The genius from its cloudly Throne & Is the same genius that creates" alludes to fate (Genius).

No living being can comprehend the idea of destiny and how destiny turns the occasions for an individual or against him. In this sonnet, the creator clarifies the inconceivability of people controlling their destinies.

He discusses heavenly powers who direct individuals' fates, and that people can just quiet submission to it. Regardless of if life closes with fortunate or unfortunate fortune, individuals can just keep living with it.

8 0
3 years ago
Roadside grass,
PolarNik [594]

Answer:

This is confusing!

Explanation:

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Which statement best describes anecdotal evidence 1). It is convincing, reliable, and accepted. 2). It is entertaining, memorabl
    5·2 answers
  • Will give BRAINLIEST to anyone who can help me. PLEASE SHOW ALL YOUR WORK!!
    12·1 answer
  • What are the factors of communication?
    13·2 answers
  • Which best states the theme that is developed in both excerpts?
    14·1 answer
  • Which of these is an example of an online personalized recommendation?
    9·1 answer
  • PLEASE HELP!!!! ASAP!!!! 24 POINTS!!!
    6·2 answers
  • In the final sentence of the passage, the pairing of the verbs "balanced" and "leaped" suggest what fine distinction regarding t
    11·1 answer
  • Type the noun or pronoun, using exact spelling, that the bold appositive
    8·1 answer
  • Listen to this excerpt from President Kennedy’s Rice Stadium Moon Speech. According to the speech, what decision did President K
    15·1 answer
  • Rising actions of the novel 1984
    10·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!