Answer:
Germany, Italy, and Japan
Explanation:
They were the aggressor nations during the 1930's until 1943 for Italy (Italy surrendered in 1943), and 1945 for Germany/Japan (Germany surrendered in May/Japan in August/Sept). Hitler took leadership of Germany in 1933: Due to the "Armistice Agreement" that ended WWI, Germany was forbidden to build a strong Army, Navy or Air Force. He found a "loophole" around the treaty by building an army which trained on wooden rifles & machinguns, and cardboard tanks. His navy was built around submarines, a vessel not considered as important as Battleships. His Air Force was created by civilian "Flying Clubs", using GLIDERS to train his future pilots. By the end of the 1930's, Germany violated the treaty restrictions in THE OPEN, as there was no "teeth" in the enforcement of the treaty. Mussolini took leadership of Italy in 1922, and simply developed his armed forces from the position that they occupied when he took over. Mussolini attempted to "re-create a new Rome." Hirohito inherited the throne, becoming Emperor in 1926. In 1926, Japan was already a powerful war machine. Having defeated China in 1894, Russia in 1905, and was an allied power against Germany during WWI (1914-1918).
The Factory Acts were a series of laws that were passed by the Parliament of the United Kingdom in the nineteenth century. These laws attempted to regulate the employment of children and women in factories. With time, many of its rules came to apply to all workers, such as the ten-hour work day.
One of the clauses of this act was the fact that an employer could not be penalized more than once for the same infraction. The most likely reason for this was that the government wanted to avoid damaging factories excessively. Moreover, it is likely that if a worker had a complaint, all workers shared it, as it was most likely a result of company policy.
LOTS OF PEOPLE DIED about 19-38 million people died during this time
Answer:
A) One way the plague spread through Eurasia was due to people traveling causing human contact to spread the plague. The plague affected the economies of the areas described in the passage.
B) The death of many were one of the ways that the events discussed in the passage affected the economies. Due to many workers and factory workers dying it affected the economies of Eurasia greatly.
C) The events in the passage discussed that many people were outraged in a multitude of countries which caused chaos. This chaos had the capability to largely affect social structures in Eurasia.
Explanation: This is what I put for the Ap World edgenuity short ans. might not be entirely accurate but oh well. I suggest adjusting some parts of the responses for they may not be worded well. Hope it helped! please give brainliest if possible ;)