Answer:
2430
Explanation:
when we round off to 10 we look at the last number
The passage presents the phrase "conquer the land" to mean to make it productive and profitable.
<h3>What does the passage say?</h3>
The speaker in the passage talks about having to conquer the Great plains by making it more suitable for agriculture through new methods of farming.
This means that the plan is to make the land profitable and productive in terms of agriculture.
Find out more on the Great Plains at brainly.com/question/17373867.
A volunteer helps others without pay.
No, Qatar is not doing the right thing in terms of public relations to publicize the soccer World Cup that it will organize in 2022.
This as it has not given a correct promotion of the event, nor has it sought to attract the public in relation to its additional attractions as a country, nor has it sought to connect with the eventual participating nations to carry out cultural exchanges, nor has it tried to attract other nations to the knowledge of their culture.
In short, Qatar, up to now, has limited itself to being a mere builder of sports facilities, without committing itself to properly promoting the event.
Learn more in brainly.com/question/20313749
<span>When my boss talks to me in a deadly calm voice with a low pitch, slow tempo, and steady rhythm, I know she's mad about something! In this example, the employee identifies the supervisor's feeling through an understanding of? Paralanguage. The employee is able to understand and identify their supervisor's paralanguage. This language is a part of communication through speech that relates to pitch, temp, gestures, speed of talking and much more. Facial expressions are also a sign of paralanguage. </span>