Answer:
all the stuffs like language, food, rituals, festivals etc make it a lot different among each cultures, we might have things in common like going to school and spending time with our families
Answer:
True
Explanation:
It is called "Strategic Policing".
This is a type of policing with the goal of professional crime fighting but goes further to enlarge it's enforcement target to include serial offenders, gangs and criminal associations, drug-distribution networks and cyber criminals. Strategic policing takes advantage of technology as a widely accepted innovative enforcement techniques which includes intelligence operations, undercover stings, electronic surveillance and sophisticated forensic methods.
I believe the answer is: $10,000
Intoxication manslaughter is the type of murder that happened under the influence of substances like alcohol or drugs.
The punishment for this murder tend to be lower that intentional murder because these substances could affect the defendant's ability to make rationale thinking.
Help on psychology, what?
The passage describes the Hindu belief that every person has a soul, and it is a form of Brahman.
Answer: Option B.
Explanation:
Upanishads are the Sanskrit texts which contains spiritual and philosophical teachings and the main ideas of Hinduism are developed from the Upanishads. The following quote in the passage is a part of the belief held by Hinduism which relates to reincarnation. The ‘self’ in the excerpt relates to the soul. The soul is a form of Brahman, which means it is eternal and infinite. It cannot be created, nor it can be destroyed. The quote states that the soul cannot be destroyed, even though the body is destroyed or killed. When a person dies, his soul remains, and that takes form in different physical body and a new life begins.