According to this passage, Margarita’s thoughts help the reader infer that Mrs. Flowers “thinks of Momma as a friend”. Evidence is shown in the passage that when Momma and Mrs. Flowers are talking, Mrs. Flowers is giggling but not to make fun of Momma’s way of speaking but because of what Momma is telling her. Also, by mentioning in the text that they engaged in an “<em>intimate conversation</em>” shows that Mrs. Flowers is not embarrassed or does not feel superior to Momma. Instead, what this passage shows is that Margarita is embarrassed by Momma’s way of speaking: “<em>I waited for the ground to open up and swallow me</em>”.
This question is incomplete, here´s the complete question.
Based on the eBook serial "Under the Tall Pines":
How does the image of “labyrinthine corridors” affect the passage? a) It suggests that Zoë’s job in the video library will be rather complicated. b) It helps convey the idea that the video library is not an easy place to find. c) It suggests that the Tall Pines Film Studios is a big company in a large building. d) It helps convey that the video library is tucked away in the back of the film studio.
Answer: b) It helps convey the idea that the video library is not an easy place to find.
Explanation:
The word "labyrinthine" refers to something complex and confusing, like a labyrinth with its irregular arrangement of passages that make it complicated to find one's way.
In this example, as Zoë is on her first day working at the video library at Tall Pines Film Studios, the use of that word bears her impression of the video library as a place that is not easy to find.
Answer:
Dear Sophia,
Nice to talk to you again! I really miss seeing you all the time. Life at home has been really chaotic, with my mom giving birth. Our new baby is so cute though. I recently came out as lesbian to my parents. They took it really well and bought me pride merch! I love the flag! It is hard being away from all my friends and family but I enjoy writing my letters to you. As well as reading your's. My birthday is coming up soon and I believe my mom's gonna buy me a car! Im really thrilled, It's gonna be a big change in the family with being off to college soon. Well I hope you read this soon!
Lots of love, Y/N