The meaning of the word 'ambling' as used in the passage is to WALK OR STROLL.
In the passage, the author is saying that, he finds it distasteful to strut before a small child who is walking or strolling in a relaxed manner.
The meaning of the word 'curtailed' as used in the passage is to BE DEPRIVED OF SOMETHING.
The author is saying in this line, that he is deprived of beauty.
Answer:
What are the answer choices?
Explanation:
Answer:
the correct answer is A
Explanation:
The best interpretation of this verse by John Keats from the excerpt of “Ode to a Nightingale” below was that the poet is expressing a wish for immortality. The poem is partly about immortality. The poem celebrates the thing or person to which it is devoted.
A past participle represents a verb that has been completed but is mentioned in the present voice. Because the representatives are being spoken about in the active voice, but the meetings have already happened, a past participle is used. The past tense of 'to hold' is 'held', but adding the 'have' in front of 'held' turns it into a past participle.
"Hold" is present tense
"Holding" is present participle