Answer:
B). Men made the decisions regarding marriage and women did not.
C). Women's feelings about love were not traditionally considered.
D). Women in traditional society wanted to change their role.
Explanation:
The passage displays how women were traditionally considered inferior sex. They had been marginalized and suppressed for years and the passage aims to display that the women did not have an equal right to choose their life partners as the men had. Their emotions of love were not taken into consideration but the men possessed this right too. Basically, the women were the victims of gender discrimination in the traditional society and thus, they had an innate desire to change their role in society and get equal rights. Thus, <u>options B, C, and D</u> are the correct answers.
It suggests that is is a very inspirational piece.
The lines that are underlined in this excerpt include both lines contain alliteration, which draws attention to the speaker’s feelings.
<h3>
What is the main theme of poem?</h3>
The poet is very happy and satisfied in the poem, he is amazed by everything he is observing and thinking and that rejoices him. To show his state of mind at that moment, the poet decided to use the words "glee" and "company" in a rhyme, generating harmony in the text and showing his satisfaction.
We can also see the use of alliteration, where the poet uses words with the same semantic relationship, also aiming at emphasizing a concept or idea.
Learn more about Poem, refer to the link:
brainly.com/question/4244830
Excellent.
Things to fix (mostly syntax):
- Cool right. -> Cool, right? (as a question)