Do you still need help with this question?
<span> The answer to your question is cynicism.
</span>
The quote indicates a Roman expansion of land. during the rule of Augustus
Explanation:
During the prosperous reign of the king Augustus, the empire of Rome stretched along the lines that the quote has given thus it is a passage about the stretch of land that was under Roman control at that time.
The tone of the passage conveys that it is not just a survey of the land under Roman rule but a boast of the might of the Roman empires and its vast stretch from mythical rivers to far away lands as being described here.
Agriculture was devastated and the Union blockade resulted in little trade.<span />
Answer:
Explanation:
Many people felt that their lives would be better off if the colonies remained under British rule. Some were simply afraid to go up against the might of the British army. Others had business interests in England and knew that English trade was important to the economy.