<em> </em><em>The president will take any action necessary to restore economic stability.</em>
The passage mentions that the president is willing to ask the Congress for as much power as he would have in times of war, and as wartime is exceptional by its nature (war effort, a nation gathering together and doing everything possible) the passage means that exceptional measure must be taken to tackle the crisis.
The passage <em>The president and Congress do not agree on how to resolve the economic crisis </em>shows no evidence: <em>. </em>If the president is going to ask the Congress, we still don't know if they agree or not.
As it is stated that he will ask the Congress the option -<em> The president will take critical actions without consulting Congress.</em> is nullified.
The passage implicitly compares the current crisis with times of war, not worse than it, so that is why the option -<em> The president believes the current economic situation is worse than war</em>. does not hold.
Answer:
oop-- thats really good i think
Explanation:
Answer:
Among the characteristic attitudes of Romanticism were the following: a deepened appreciation of the beauties of nature; a general exaltation of emotion over reason and of the senses over intellect; a turning in upon the self and a heightened examination of human personality and its moods and mental potentialities
Explanation:
i copied some smart kid:)
Answer:
the answer is chronograph
Answer:
I would say D since gothic literature has fiction and horror in it. This is the only one where I could say it combines the two.
Explanation: