Answer:
D. Jake tore up the main character's socks.
Explanation:
Well, all of the other answers do not make sense.
B does not make sense beacause Jake probably also eats other things and nothing in the passage says he only eats socks.
C does not make sense because nothing in the passage says Jake is the main chaecters brother.
A and D were probably the answers you were confused with.
A would kinda make sense but it is quite obvious that in the passage they do not focus on the fact that Jake brought the socks to the kitchen at all.
They focus on the fact Jake broke the sock.
So D would be a reasonable explanation and is basically the only one that makes sense.
That is my answer!
Answer:
In close relationships, it is important not only to be focussed in receiving and having benefits, the most important part is reciprocity. Even if it is a friendship, a marriage or love relationship,
Explanation:
In close relationships, it is important not only to be focussed in receiving and having benefits, the most important part is reciprocity. Even if it is a friendship, a marriage or love relationship, it is necessary to offer to the other person shows of affect, to make them feel special in several ways, details are the most important part that need to be taken into account. Material gifts are not the most primordial part in a close relationship, the most important part is the time we share with the others and also the quality, the respect, admiration, honesty and trust; in reality at the end that is the most appreciated part during the time spent with others.