I think that the best answer is Albrecht Durer. Durer published books on mathematics and proportions, and additionally he was an artist using the techniques of painting, drawing and printing.
Answer: Sutton's offense will not be recorded because it is part of what is called the dark figure of the crime.
Explanation:
In the field of criminology or sociology, the dark figure of the crime can be defined as the number of crimes that have not been reported or discovered.
Just as many reported crimes are seen daily and investigations to find out who has committed it, there are also times where crimes cannot be proven due to lack of evidence or perhaps they happened but were never reported.
Situations have been seen where innocent people are convicted of poor evidence or people who are guilty but lack of evidence cannot ensure that the person is guilty. There are also cases where there are crimes that are not reported because the person does not trust justice or the person may feel guilty for what happened to him.
In the case of Sutton, although it is true that at the end of the day he did not steal anything and that the owner of the house could not detect anything because everything was intact, this does not mean that the crime did not happen. If the owner of the house had security cameras or found Sutton in the house, it would have been proof that he was trying to steal even if he didn't carry anything.
If Sutton had been found there would be chances of being imprisoned or other judicial actions would have been taken because entering a house without permission and that is a crime.
The Answer to your question is it allowed us to export goods over the ocean; <span>more people-more jobs-more taxes.</span>
Answer:
D) all of the above
Explanation:
Psychology can be regarded as science on its own, it a profession that deals with the study of behavior.
It is a multifaceted profession that covers cognitive process in man as well as the mind. The common three aspect of Psychology are;
✓behaviorism
✓psychoanalysis,
✓ humanistic .
It should be noted two Greek words, psyche, meaning soul, and logos, referring to the study of a subject are what made up the word Psychology.
Hence all the options define psychology.
The passage describes the Hindu belief that every person has a soul, and it is a form of Brahman.
Answer: Option B.
Explanation:
Upanishads are the Sanskrit texts which contains spiritual and philosophical teachings and the main ideas of Hinduism are developed from the Upanishads. The following quote in the passage is a part of the belief held by Hinduism which relates to reincarnation. The ‘self’ in the excerpt relates to the soul. The soul is a form of Brahman, which means it is eternal and infinite. It cannot be created, nor it can be destroyed. The quote states that the soul cannot be destroyed, even though the body is destroyed or killed. When a person dies, his soul remains, and that takes form in different physical body and a new life begins.