1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
GREYUIT [131]
2 years ago
8

PLEASE HELPPPPPPP!!!!!!!!!!!

Spanish
1 answer:
Naddika [18.5K]2 years ago
5 0

Answer:

second one

Explanation:

You might be interested in
II. Answer the following questions with complete sentences in Spanish. When there are cues provided, use them in your answer. 1.
earnstyle [38]
<h3>II. Answer the following questions with complete sentences in Spanish. When there are cues provided,  use them in your answer.</h3>

1. ¿Adónde vas para comprar libros?  

Answer 1 : Voy a una librería para comprar libros.

2. ¿Adónde van Uds. para ver una película?  

Answer 2 : Vamos al cine para ver una película.

3. ¿Qué tienes que hacer hoy? (read a novel)  

Answer 3 : Hoy tengo que leer una novela.

4. ¿Qué vas a hacer esta noche? (go to the museum)  

Answer 4 : Esta noche voy a ir al museo.

5. Tell someone who invites you somewhere that you are sorry but you have another engagement.

Answer 5 : Gracias por tu invitación, pero tienes que disculparme porque ya tengo otro compromiso.

6. ¿Tienes que estudiar mucho?  

Answer 6 : Sí, porque estoy preparando los exámenes.

7. ¿Van Uds. al correo para mandar una carta?  

Answer 7 : Sí, vamos al correo para mandar una carta.

8. Tell a friend that you would love to go to a club to dance.  

Answer 8 : Me encantaría ir a bailar a algún club.

9. ¿A qué hora vas a ir a la biblioteca para estudiar? (6:30)  

Answer 9 : Voy a ir a la biblioteca a las 6:30.

10. ¿Por qué vas a la panadería? (I have to buy bread.)

Answer 10 : Voy a la panadería porque tengo que comprar pan.

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​  

6 0
3 years ago
I can never use indefinite and definite article!! plz help
solmaris [256]
Can u plz add more detail?
this  is confusing
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
El idioma que se habla en la mayoria de los paises del mundo es el ingles?​
Naddika [18.5K]
Entre los países donde el inglés no es la lengua más hablada, pero es una lengua oficial, figuran Botsuana, Camerún, los Estados Federados de Micronesia, Fiyi, Gambia, Ghana, Hong Kong, India, Kenia, Kiribati, Lesotho, Liberia, Malta, Islas Marshall, Mauricio, Namibia, Nigeria, Pakistán, Palaos, Papúa Nueva Guinea, ...
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Can someone please help me with my Spanish hw???
yKpoI14uk [10]
7.


Hola

Como estas --> Bien y tú ? -> Bien y que haces

Nada y tu ?
Nada
7 0
3 years ago
Read 2 more answers
ENTIF
andreyandreev [35.5K]

Answer:

not sure???

Explanation:

??

6 0
3 years ago
Other questions:
  • No tenfold hambre porque acabo _____ comer
    5·2 answers
  • RecapitulaciónPractice test Activity Hide details InstructionsCompleta estas actividades para repasar los conceptos de gramática
    5·1 answer
  • Decide si se usa el verbo correctamente.
    6·1 answer
  • Complete the sentence. Nosotros __de Puerto Rico/8204097/542436ff?utm_source=registration
    6·1 answer
  • How do you form a question with la class terminal a las dos
    7·1 answer
  • Fill in the blank with the correct preterite tense conjugation of the verb provided between the parentheses
    15·1 answer
  • 11. Escribe este imperativo al negativo: ¡Ve! (2 points)
    5·2 answers
  • Look at the picture of Francisco Álvarez. Write a story about him. You may want to use the
    14·1 answer
  • Help pleaseee!!!<br> thanks
    13·2 answers
  • 10 points. Please double check if I got this one right. Don’t answer unless your 100% lol thank you. Posting multiple of these q
    14·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!