B.) a government where a single ruler, like a king, makes all the decisions
Answer:
<em><u>D. These are headings that give titles to the topics being discussed in the paragraphs after them.</u></em>
Explanation:
<em><u>Step 1.) Find the answers that you know can not be right or the ones that do not make sense</u></em>, like option C. These are conclusions that summarize all of the information in the paragraphs before them. The paragraph before the underlined text, in the passage, talks about you going to school and getting the Flu and driving to the doctors. This does not explain the reason why the pharmacy is out of flu shots. Also you can eliminate option B. These are summary points so that the reader could just read these lines and understand the passage. The underlined text does not explain the paragraph before it or after it. So now you have eliminated half of the answer choices.
<u><em>Step 2.) Read the passage over again, and look closely at the questions you have left.</em></u> We now have options A. These are answers to topic questions, and the paragraphs after them explain the answers and D. These are headings that give titles to the topics being discussed in the paragraphs after them left. Now compare the 2 answer choices choice A. says that the underlined text are answers to topic questions, But the underlined text is a question not an answer and the paragraph after it is not explaining an answer it is the answer to the underlined question. So thus it must be answer D., but just to make sure we must look at it too. Choice D. says that the underlined text is a heading for the paragraph and the topics being discussed after it. The underlined text is asking a question and the paragraph after it is answering it so thus means that the answer is D.
<em><u /></em>
<em><u>Step 3.) Now that you have the answer you can go and answer your question</u></em>, or if you already did then you can use these steps later on another question you are having trouble answering.
I hope this helps =3
Answer:
It means that someone is purposely tying to be mean or hurt someone with bad intentions
Explanation:
Charles Babbage, who was born in 1791, is regarded as the father of computing because of his research into machines that could calculate. Babbage's Difference Engine Number 1 was the first device ever devised that could calculate and print mathematical tables.
The statement which best describes the relationship between the Great Upheaval and the organized Labor movement in America is <u>The Great Upheaval gave the Organized labor movement a much-needed spark.</u>
Organized labor and the Great Upheaval has to do with the economic boom that occured in America during the 19th century. Pay was poor and the workers were uncomfortable.
As a result of this, the Great Upheaval was born, as a large number of railroad workers shut down factory operations and demanded that their pay which was cut by 10% be restored. It was a huge standoff that even had to involve the president sending Federal troops to quell the violence.
Although the Great Upheaval was finally stopped through the use of force, some would argue that it was successful.
Organized labor is the union of workers that have a common goal, which is primarily to protect their interest in the workplace.
Read more here:
brainly.com/question/22915811