1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Sati [7]
3 years ago
11

One reason that a company training for its workers is to increase their skills and , allowing them to perform their jobs more ef

ficiently. This investment in human capital leads workers to be more . For example, training workers on a new machine will make them work more and become more . Countries can also invest in education to increase . By investing in education, governments can increase the number of workers in the country. Having a well-educated workforce can lead to open businesses and factories in a community. Increased jobs and output can lead to for a community. Increased jobs and output lead to a higher and shift the PPC to the .
English
1 answer:
Sindrei [870]3 years ago
8 0

Answer:

One reason that a company INVESTS IN training for its workers is to increase their skills and KNOWLEDGE, allowing them to perform their jobs more efficiently. This investment in human capital leads workers to be more PRODUCTIVE. For example, training workers on a new machine will make them work more EFFICIENTLY and become more PRODUCTIVE.

Countries can also invest in educaiton to increase HUMAN CAPITAL. By investing in education, governments can increase the number of WELL-EDUCATED workers in the country.

Having a well-educated workforce can lead COMPANIES to open businesses and factories in a community. Increased jobs and output can lead to ECONOMIC GROWTH for a community. Increased jobs and output lead to a higher GDP and shift the PPC to the RIGHT.

Explanation:

You might be interested in
Lady Bracknell. Pardon me, you are not engaged to
mash [69]

Answer:

a commentary on marriage

Explanation:

It seems that the sentence, "It is hardly a matter that she could be allowed to  arrange for herself..." is an example of a commentary statement. The speaker is stating what he thinks or his commentary on Lady Bracknell's future marriage.

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Read the passage and answer the question. Like many small animals, the bat is nocturnal; unlike most of its relatives, however,
Iteru [2.4K]

Answer:

I think the answer is B. (Sonar systems allow animals to "see" using their ears.)

Explanation:

By process of elimination:

A. is incorrect because this statement is only indicated in lines 4 to 7. It is no way the central point of the paragraph.

C. is incorrect because; while the passage mentions that bats are nocturnal, It gives no indication as to whether it (the bat) is also small. Nevertheless, the passage also talks about whales which are the literal opposite of small.

D. is a very tricky option because it is actually implied in the paragraph. Personally, I think D is also a correct answer but my first choice is still B. because of the final statement on human application of sonar systems.

8 0
3 years ago
write a letter to your friend telling him or her about plans you have for an excursion and inviting him or her to join you there
NikAS [45]

Answer:

sweet

Explanation:

Hi Bob!

I'm writing to you today because I am so excited to say that tommorow I am going to trek in Yellowstone National Park tommorow!! For three days, I will be living off of my pack on my back and sleeping with the stars above my head. Hopefully animals won't steal my food!! I just know you would love all of the nature. The birds, the bees, the sycamore tres. Hey, now that I'm thinking about it... camping is always more fun in a pair!! Why don't you come along? I'm leaving on the twenty-fifth of June, write me back and let me know! I promise it will be a blast!!

Best Regards,

Joe

8 0
3 years ago
Why does Orwell seem to offer no hope for society’s freedom in 1984
muminat

Answer:

a free society,'' wrote the French philosopher Montesquieu. Then the illustration of what the world would be without the freedom to think. Orwell did not believe that 35 years after the publication of his book, the DNA Has Offered a Clue. They seem to divide the world into three zones of influence.

Explanation:

Hope this helps you sorry if it doesn’t help you

3 0
3 years ago
According to the inter Mary Shelley wanted to write what type of ghost story?
mariarad [96]
One that evoked the unspoken fears of humans
8 0
4 years ago
Other questions:
  • It would presently be his task to take the bandage from this young woman's eyes, and bid her look forth on the world. But how ma
    14·2 answers
  • In quality technical writing what language is best to use
    7·1 answer
  • Which sentence from the essay best conveys the central idea of "Life Without Go Go Boots"?
    12·2 answers
  • What is the “miracle” nora is expecting?
    8·2 answers
  • Complete the following sentence.
    15·2 answers
  • What are the causes of conflicts in our society
    12·2 answers
  • What main text structure did Carrie use in paragraph 8, and why?
    5·2 answers
  • Which theme in the story do details about changes in Madame Loisel’s appearance and behavior develop? Answer choices for the abo
    11·1 answer
  • Solutions to the problems that coral reef is facing?
    12·1 answer
  • How does "The Love Song of J. Alfred Prufrock" break away from traditional poetic conventions? Select all that apply.
    11·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!