Based on the standard formula and data in the question, the frequency of a sound source that produces the same wavelength in 20∘c air is "<u>115.87Hz</u>."
<h3>What is the frequency of a sound source?</h3>
The <u>frequency of a sound source</u> is the quantity of waves that move through a point per unit of time.
Typically, a sound wave arises from a source vibrating at a frequency f, propagates at v, and has a wavelength λ.
Therefore, in this case, we have
Velocity (v) of sound in air = 343 m/s
Wavelength (λ) = 2.96 m
Frequency (f) =?
f = v ÷ λ
f = 3.43m/s ÷ 2.96m
=> 115.87Hz
Hence, in this case, it is concluded that the correct answer is 115.87Hz.
Learn more about Frequency of Sound Source here: brainly.com/question/1418576
Answer:
<em>Smartphones are a class of mobile phones and of multi-purpose mobile computing devices. They are distinguished from feature phones by their stronger hardware capabilities and extensive mobile operating systems, which facilitate wider software, internet (including web browsing[1] over mobile broadband), and multimedia functionality (including music, video, cameras, and gaming), alongside core phone functions such as voice calls and text messaging. </em>
<em>Hope</em><em> </em><em>it'll</em><em> </em><em>help</em><em>!</em>
<em>stay</em><em> </em><em>safe</em><em>:</em><em>)</em>
The fitness training principle used to adjust how often a workout is completed is known as intensity.
Fitness training is the training done in order to keep a body fit and healthy. It is given by a trainer, who knows how to keep a body fit. He studies the fitness of the body and accordingly trains the person.
Fitness training is given according to the intensity of the person's body. Not everyone can do the exercises of the same intensity since everyone's response to exercises is different.
Therefore, the basic principle of the fitness training program is to know the person's body and intensity and accordingly provide him with the fitness program. They adjust the exercises according to the person's intensity of working out.
To learn more about fitness training, click
brainly.com/question/28189164
#SPJ4
The inference that the readers can learn about Ogilvy from the passages is; A. Ogilvy’s curiosity tends to overcome his better judgment.
<h3>What is the Inference From the Passage?</h3>
From the passage when read online, we can say that his curiosity appeared to overcome his judgement.
However, the thing about this curiosity is that it comes before his judgement and as such we can say that what the reader can learn about Ogilvy from the passages is that Ogilvy’s curiosity tends to overcome his better judgment.
Read more about Inference at; brainly.com/question/6327521
#SPJ1