The answer is D as it can both change an individuals wellbeing as well as the society’s wellbeing
Outrageous is spelled correctly.
The black plague devistated families. it caused so much death, and also poverty.
The question above is incomplete, the complete version is given below:
Read this excerpt from
"Not a Dove, But No Longer a Hawk."
I wonder, when I look at the
bombed out peasant hamlets, the orphans begging and stealing on the streets of
Saigon and the women and children with napalm burns lying on the hospital cots,
whether the United States or any nation has the right to inflict this suffering
and degradation on another people for its own ends.<span>
How do the allusions in this excerpt reinforce the meaning of the passage?</span>
The allusions clarify the geographic locations visited by the
author.
The allusions recall specific locations and horrors of the
Vietnam conflict.
The allusions question the Vietnamese for allowing such a
violent war.
<span>The allusions criticize the political philosophies that
encourage suffering.</span>
<span>ANSWER</span>
The correct option is this: THE ALLUSION CRITICIZE THE POLITICAL PHILOSOPHIES THAT ENCOURAGE SUFFERING. Allusion is a figure of speech, which refers to an object or a circumstance from an external context. In the passage given above, the author is questioning the political morality behind war. War usually result in great suffering for all involved and the author is wondering, if is morally correct for countries to be settling their differences by mean of warfare.
Answer:
Extraordinarily important
Explanation:
We can infer that the information in the wireless message was extraordinarily important because of the fact that Montgomery and Gred hurried to fetch Admiral Hall in order to deliver the message (An indication that they had deciphered it), and from the line that goes "as he tries to assess the impact of he was reading" which is also a sign of the significance of the message.