The passage about filling out the college application and its challenge is an example of expository prose as it is organized to tell the readers about the steps. Thus, option D is correct.
<h3>What is expository prose?</h3>
The complete question is attached to the image below.
Expository prose is a writing technique used to express and expose the facts and the details that are relevant to the topic as it includes clear and concise information.
Here in the passage, the relevant and clear information is depicted that allows the readers to understand the procedure and the difficulties while filling out the application form.
Therefore, the passage is an example of expository prose.
Learn more about expository prose here:
brainly.com/question/7508558
#SPJ1
Answer:
Evidence serves as support for the reasons offered and helps compel audiences to accept claims. Evidence comes in different sorts, and it tends to vary from one academic field or subject of argument to another. ... In a public speech, they offer audiences a way to see an idea illustrated in a particular case.
Explanation:
its fax
The subordinate clause here is A, "as the layers of ash slowly compressed". Subordinate means that it cannot exist on its own, it has to be a part of the main, independent clause.
The struggle or clash would be the conflict(C) because conflict is a disagreement or a clash of ideas.