Answer:
An antibiotic
Explanation:
As shown in the passage, it states that azithromycin is a drug. An antibiotic is a type of drug so the answer is an antibiotic. The passage didn't state that azithromycin is a disease or a lab procedure or a blood infection, but a drug.
Answer:
D) I drove them, all three wailing, to the ships,
Explanation:
This line supports the idea that Odysseus cares for his men, because although it would have been much easier to leave those who ate the Lotus behind, Odysseus insisted on dragging them back to the ship with him, because he couldn't bear the thought of leaving his men behind when there is still a way to save them.
Answer:
Increased brain development in children, and Soybeans produce more protein and vitamins
Explanation:
I had this question and got it right
Answer:
C) A student in ENG002 wants to finish his/her Goal Unit by the end of the semester so the student will need to follow his/her ENG002 Pacing Chart.