WHO IM I SOMEONE THATS AFRAID TO LET IT GO YOU DECIDE IF YOU EVER GONNA LET ME KNOW
The correct answer is D. Builders were held legally accountable for their work.
This is the correct statement, as the passage clearly discusses the repercussions of builders who do not do a good job. In the passage it discusses how a building that falls due to poor construction will result in the death penalty for the individual who built the house. This ensures that the builders take their time and do the job well in order to face the death penalty.
Answer:
it is b
Explanation:
i ddi the test on edge lol we all seriously just copy and paste
They wanted to exploit a loophole in american politics. Before them, the other Native people who ceded their lands had first been recognized as nations and then when the territory became their legally, they would give it away in deals with the American government. The Cherokee thus declared themselves to be a sovereign nation and not to give the land, which is why they took the case to the supreme court in order to be protected.