Answer:
The author uses an omniscient narrator to reveal the thoughts and motivations of both characters.
Explanation:
Kate Chopin's novel "The Awakening" revolves around the character of Edna Pontellier and her struggle to be sexually and emotionally free from the constraints of society and what is expected of her. The story deals with themes of gender, with how women are perceived to be at home and Edna's desire for freedom to do whatever she wants and to enjoy, have fun in her life.
In the given passage from the text, the narrator is an omniscient voice that the author used to reveal the thoughts and feelings of the characters in the scene. This allows the readers an insight into what each character feels and makes the story have multiple windows from which one can view the events. The narrator presents both Edna's thoughts as well as Arobin's.
Thus, the correct answer is the third option.
Answer:
the second option because he said it himself
Explanation:
I like your essay topic. Try to be a guide and think of the most amazing places to show. Aliens are also custious and ask the questions. Use your imagination to predict the most intriguing moments. As the option, contact the writers from Prime Writings to find out more about essay writing.
Answer:
Psychology is the branch of science that studies the mind and behavior.
Maslow's hierarchy of needs helps people understand themselves in a new way.
Explanation:
You haven't provided the passage, but based on the way the question was formalized and the options you were given, I can answer your question anyway.
Because the question asks <em>which statements</em>, we know that there is more than one correct answer. Based on the options, I can conclude that the passage tells about psychology and then about Maslow's hierarchy of needs.
A summary is a shortened version of a piece of writing (e.g. article, poem, chapter, novel). It should contain only the text's main ideas and the most important supporting details. The main idea of a text is the main point the author is making.
An objective statement is a statement based on facts. Unlike subjective statements, they are not influenced by a person's personal opinions, beliefs, feelings, or assumptions.
Only these two statements are objective and represent the main ideas:
- <em>Psychology is the branch of science that studies the mind and behavior.</em>
- <em>Maslow's hierarchy of needs helps people understand themselves in a new way.</em>
The rest of the options are supporting details and contain subjective language, which is why they can't be correct.
Answer:
<u>C) Julian's mother views life's struggles as a necessary challenge.</u>
Explanation:
<em>O’Conner’s ‘Everything that Rises Must Converge’ is a story about Julian’s mother who is a widow and who thinks that races should remain isolated. From the story, we get to know that Julian’s mother has struggled a lot in her life. He made immense sacrifices for her son; she sacrificed her hunger, her thirst so that her son did not remain hungry. She supports him at every stage of his life.</em>
<em />
<em>From all these, one can easily figure that that Julian’s mother viewed life’s struggle as a challenge. Had it not been for her son, she probably wouldn’t have struggled this hard. But it was Julian for whom she faced all the challenges and difficulties of life.</em>
<em><u>Option C</u></em>
<em><u /></em>
<em>mark me brinilylist </em>
<em>hope that help</em>
<em>hope you have a great christmas</em>