1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Vlad [161]
3 years ago
15

On a 100-acre farm, a farmer is able to produce 3,000 bushels of wheat when he hires 2 workers. He is able to produce 4,400 bush

els of wheat when he hires 3 workers. Which of the following possibilities is consistent with the property of diminishing marginal product?
a. The farmer is able to produce 5,600 bushels of wheat when he hires 4 workers.
b. The farmer is able to produce 5,400 bushels of wheat when he hires 4 workers.
c. The farmer is able to produce 5,200 bushels of wheat when he hires 4 workers.
d. Any of the above could be correct
Business
1 answer:
Daniel [21]3 years ago
4 0
12. Which of these was a criticism of Bush's No Child Left Behind Act?
You might be interested in
Mopsun, a garment store, sells customized hoodies at $7 per unit. The total fixed costs add up to $8,000 per year, and the varia
Nikitich [7]

Answer:

2000 is the correct answer.

Explanation:

4 0
3 years ago
1.
Soloha48 [4]
<span>#1) Which of the following is not true concerning Income Tax Refunds?

Answer: Out of all the options that are presented above the one that is not true concerning Tax Refunds is that It is advantageous to receive a large sum of money in the form of a refund so that you can use the money to pay down debt.

#2) When claiming dependents, they must meet the following criteria EXCEPT:

Answer: Out of all the options that are available the only one that is not a criteria that they must meet when claiming dependents is that the dependent must reside with you for the entire year.

#3) If you opt to put money in a medical flexible spending account rather than trying to amass enough medical expenses to itemize on your tax return, you are taking advantage of _____.

Answer: Out of all the options that are presented the one that completes the statement and makes it true is an Exclusion.

#4)A form of taxation in which everyone pays an equal rate of taxes is called a _____.

Answer: Out of all the options that are presented the one that completes the statement and makes it true is Flat Tax.

#5) A form of taxation in which the highest income earner pays the largest percentage of taxes is called a _____.

Answer: Out of all the options that are presented the one that completes the statement and makes it true is a progressive tax.

#6) A form of taxation in which the lowest income earners pay the largest percentage of taxes is called a _____.

Answer: The form of taxation that the lowest income earners pay the largest percentage of taxes is called a regressive tax.

#7) Which of the following is not considered part of your gross income?

Answer: Out of all the options that are show the one that is not considered part of your gross income are bartered goods and services.

#8) Which of the following is not true about your adjusted gross income?
</span><span>
Answer</span><span>: Out of all the options that are available the one that is not true about your adjusted gross income is that it is your income plus your deductions.

#9) Which of the following is true about standard deductions?

Answer: Out of all the options that are available the one that is true about standard deductions is that they are tax breaks that you can claim without having to itemize. They reduce your tax bill rather than your taxable income, although you have to itemize in order to take advantage of this.<span>

</span>#10) A dollar–for–dollar reduction in your tax payment is called a _____.

Answer: This is called credit.

P.s: I noted that almost all of the answers are selected with a <3. Almost all of them were the same.

I hope it helps, Regards.


</span>
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which statement concerning process cost accounting is correct?  
GalinKa [24]
I think the answer is C. Individual work in the process accounts are maintained for each production department of manufacturing process. 
6 0
3 years ago
Park Ridge Company is considering the replacement of a machine that is presently used in production. The following data are avai
Ainat [17]

Answer:

The Relevant Cost for Five Years     $52,000.00

Explanation:

‘Relevant costs’ can be defined as any cost relevant to a decision. A matter is relevant if there is a change in cash flow that is caused by the decision.

The Park Ridge Company's Relevant Old Machine Cost for Five Years is

Disposal value now                      $32,000.00  

Annual cash operating costs      $20,000.00

Relevant Cost for Five Years     $52,000.00

Old Machine

Original cost $200,000 is <em>Sunk Cost</em>

Useful life in years 10 5   - <em>Will be used for the calculation of Depreciation, Therefore is an Irrelevant cost</em>

Current age in years 5 0  - <em>irrelevant year</em>

Book value $100,000 -  <em>are not cash flows and so are not relevant. </em>

Disposal value now $32,000 -  

Disposal value in 5 years 0 <em>is without a cost</em>

4 0
3 years ago
How much do child life specialists make a month :)<br> just asking...<br> for a friend
expeople1 [14]
Uhh like any other job it varies but uhh on average I’d say about $50,000 a year. But it ranges from 15,000 to 120,000. And the average hourly pay is like $16-$25 and hour.

Hope this helps!
7 0
2 years ago
Other questions:
  • An investor is analyzing a three-unit property by looking at its ability to produce future income. What would most likely be use
    14·1 answer
  • Which stage in the product life cycle is critical to a product's survival because competitive reactions to the product's success
    7·1 answer
  • Significant data shows that bad physicians are the ones who get sued hcr
    12·1 answer
  • You are patrolling a company parking lot and see two people trespassing near a car on the lot. you should first:
    12·1 answer
  • Making a down payment will _____. Select the best answer from the choices provided. A. decrease the interest rate on a loan B. i
    11·1 answer
  • Over the past decade, household debt has
    10·2 answers
  • Company ABC has liabilities of 20,000, 50,000 and 70,000 due at the end of years 1, 2 and 3 respectively. The company would like
    11·1 answer
  • David Ortiz Motors has a target capital structure of 45% debt and 55% equity. The yield to maturity on the company's outstanding
    7·1 answer
  • Farmer Brian has 3 acres of land which he farms efficiently. Each acre can support 10 apple trees. However the 3 acres differ in
    9·1 answer
  • An asset is acquired using a noninterest-bearing note payable for $100,000 due in two years. Management records the purchase wit
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!