According to the passage, European countries have a problem with entrepreneurs starting businessses because there is a lack of entrepreneurs in Europe. In order to promote entrepreneurs, the passage suggest to change school education, change administrative requirements and find investors that are easier to attract.
Children who eat an evening meal with their parents tend to get more expressive with their feelings compared to children who eat alone or on the run eat because during meal time, communication with parents is greatly established encouraging the child to speak more and converse.
<span>Some Europeans believed that the Black Death was sent by God
to punish them for their sins. The Black Death resulted to deaths of an
estimate of 75 to 200 million people in 1346-1353. It was a plague that was
caused by rat fleas that live on black rats that were regular passengers of
merchant ships that came from Central Asia and made its way to the Mediterranean
and Europe. The plague affected
religious, social, and economic ways of the Europeans. </span>
Answer:
d my friend
Explanation:
no need to add brainliest