Answer:
Participative listenimg but not really sure.
Answer:
Intuition
Explanation:
This is an example of the Romantic idea of intuition. Romanticism placed emphasis on the elements of human nature that cannot be explained through reason. This was a reaction to the Enlightenment period and its focus on rationalization. Intuition was considered an inner voice that informs our lives and directs our actions. This is employed in this passage as the character feels a cold chill of loneliness.
Answer:
It demonstrates that the narrator is surrounded by nature.
Explanation:
The term face to face means you're right up close to something, it is right in front of your nose. The fact that the narrator is describing so many elements as being face to face with him shows that nature is absolutely everywhere around him, so close.
Answer:
Be yourself.
Explanation:
Its basically saying that life is short, and you should not be wasting your whole life pretending to be someone else or making you seem like someone else, because its not gonna get you anywhere really, and you should just be yourself and people will most likely like you better!
This passage has a melancholic mood. You can tell this due to some specific key words: "dull", "dark", "soundless." They all have a negative connotation. The imagery of a lone rider in a dreary and dull country under the oppressive sky may clue you in that the overall passage has a sad tone to it. Even later in the passage the author states that the scene is melancholic.