Answer:
The correct answer is -ic
Explanation:
When you add the suffix -ic to the root phon, you get the word phonic, which means 'something that has the characteristics of sound.
Ac<span>cording to this passage, Tom Stoppard is a playwright. that is a true option since the passage says they wrote a play. </span>
Answer:
Tenha autoconhecimento. ...
Empatia é tudo. ...
Prova social. ...
Tenha comunicação clara e objetiva. ...
Use argumentos convincentes. ...
Demonstre conhecimento sobre o tema abordado. ...
Seja coerente. ...
Saiba utilizar a linguagem corporal ao seu favor.
Explanation:
During the postwar era c) former English colonies were breaking free and beginning to use the language in different ways around the world. This happened mostly during the 1960's and is now still an extremely popular language, due to globalization, as many jobs require it to be spoken whether you are living in an anglophone country or not.
The reader learned that the people were camping, and we also learned that they were hungry and cold.