There is nothing on there I can help with
Answer: The main objective of the narrator when describing the setting of the play "Our Town" is to emphasize the fact that this town is incredible common. The town has no special feature, and no reason to be more highly regarded than any other town. However, the town is extremely special to its inhabitants.
The tone of the passage is familiar, in order to emphasize how common and mundane the scenario being described is. The word choice is also used in a way that suggests familiarity. Moreover, the word choice contributes to the creation of a vivid image in the mind of the reader by providing specific names and dates. Finally, the meaning of the passage is that the town is not special in any way. This allows the reader to feel represented, as the town can stand in for whatever town the reader loves.
Explanation:
Answer:
i can find the right answer
Explanation:
its c
Answer:
The aunt disapproves of the bachelor's story because she disagrees with the moral message it gives to the children.
Explanation:
This question refers to Hector Hugh Munro's story "The Storyteller".
Three children travel with their aunt in a railway carriage. Bored by the long travel, the children keep asking the aunt whole bunch of usual children questions, but the aunt's answers don't satisfy the children's curiosity. She decides to tell them a story, but the kids find it boring and the moral of the story unoriginal.
The man traveling with them shares the same opinion on aunt's storytelling so he gives a try. He tells the story about a girl who was so good that she earned medals for that and was invited to a beautiful park where no other kid was ever allowed. In that park she was atacked by a wolf. She hides, but the wolf hears her medals clinking, finds her and eats her. Basically, the story tells that the girl wouldn't have been eaten hadn't she been so good.
The aunt is shocked by the moral of the story and shows jer disapproval with it in this excerpt.