The answer is the character in the passage is a wizard
The two parts of the passage are punctuated correctly are as follows: "If the driving age is raised to 21, what will happen to all the afternoon jobs, the afternoon sports, and the afternoon programs that require some sort of transportation?" and "Like anybody who is inexperienced, the teenage driver must suffer through a legitimate period of self-doubt and skills acquisition."
"Let every nation know, whether it wishes us well or ill, that we shall pay any price, bear any burden, meet any hardship, support any friend, oppose any foe to assure the survival and the success of liberty." (A) contains a hyperbole.
In literature, a hyperbole is a stylistic exaggeration. It is used to give a dramatic effect to a statement.
Here, the hyperbole is: "pay any price, bear any burden, meet any hardship, support any friend, oppose any foe." There are of course prices that the U.S. are going to refuse to pay, burdens they will not afford to carry, etc., but by exaggerating these commitments, Kennedy sounds more resolute and more persuasive.
Answer:
not an awr but what is wassce? ik Excel
Explanation:
nv
Answer:
D: add a comma before the “and” before the last item.
Explanation:
Example:( I love to hike, Read<u>, and go fishing</u>)